On-line undervisning Klik her for info

I efteråret 2023 starter vi i DMAS en ny undervisningsform, webinar. Det er korte, koncentrerede, live undervisningsseancer af en time efterfulgt af en ½ time til spørgsmål. Du har således direkte kontakt til underviseren og der vil fortsat blive undervist på små hold. Undervisningen ligger en hverdags aften og du behøver ikke at tage hjemmefra for at få undervisning i akupunktur.

Undervisningen på vores dags og weekend kurser tager udgangspunkt i vestlig medicinsk akupunktur så i denne vinter vil vi gå lidt dybere i klassisk kinesisk medicin hvor der startes med en introduktion; derefter noget om anatomien, meridianerne; så følger fysiologien og patologien, læren om de indre organers funktion og dysfunktion; så følger diagnostik osv. Der er planlagt 3 webinarer i 2023 og i foråret 2024 er der planlagt 4. Når man har tilmeldt sig og betalt modtager man et link, som man kobler sig på og så er man klar til at deltage i webinar.

Akupunktur har sin rod i klassisk kinesisk medicin og selvom der arbejdes ud fra medicinsk akupunktur principper er det relevant at kende til fundamentet for udviklingen af akupunktur. Der gives en introduktion til klassisk kinesisk akupunktur. Lian Tving har en TCM læge uddannelse fra Kina og en cand. Med. uddannelse fra Danmark. LianTving har en fuldtids akupunktur klinik i DK.

11. September 2024, kl. 19 – 20.30                          Introduktion til klassisk kinesisk medicin ved Lian Tving

Pris 400 kr. Tilmelding dmas.dk